Velkommen til SportySpike Hundetrening!

"Vår visjon er å være Arendal og Sørlandets kuleste treningssenter og hundepensjonat for din hund!"

Vi kjører kurs og holder privattimer for alle typer hunder.

Når du setter hunden din på hundepensjonatet hos oss så får du mulighet til både trening og ekstra aktivisering av hunden mens du koser deg på ferie, er på jobb eller er opptatt med andre ting.

Treningssenteret holder til i landlige omgivelser på Joda gård på Nævisdal, ca 15 min kjøring fra Arendal. Her har vi bygd om det gamle fjøset til å bli et lyst og trivelig hundepensjonat. Hundene har store gårder både inne og ute, med mulighet til å gå inn og ut som de vil på dagtid. Lukene blir lukket på kvelden slik at det blir ro i kennelen. På dagtid får de også gode turer i flott turterreng, med mulighet for å løpe løse (evt i langline).

Du kan også bestille opphold med trening. Da trener vi hunden din på det den måtte ha behov for. Vi har både innendørs treningshall med kunstgress, samt utendørs treningsfasiliteter.

Joda hundehall, som ligger i det gamle båtbyggeriet på gården er også mulig å leie til egentrening eller med instruktør.

Vi som bor på gården er Elin og Kai Gjeruldsen. Elin driver hundeskolen og hundepensjonatet og har mage års erfaring med hund. Jeg har konkurrert både i lydighet og bruks, samt trent gjeting, jakt og redningshund. Hundeskolen har vært i drift og holdt diverse kurser siden 2004. Se kurssiden eller ta kontakt for info om kurs/privattimer.

Her finner du oss (link til kart):

Vigelandsveien 335, 4821 Rykene. Arendal

SportySpike Hundetrening v/Elin Søisdal Gjeruldsen, Vigelandsveien 335, 4821 Rykene. Tlf: 482 13 236. E-post: elin@sportyspike.no. Org.nr.: 988 797 197