Priser og info

Priser:

Dagspris kun pensjonat kr 400,-. *Høysesong kr 500,-.

Dagspris med trening/aktivisering kr 600,-. *Høysesong kr 700,-.

*Høysesong gjelder skoleferier og helligdager.

Alle priser er inkl. mva.

Informasjon:

Vi ønsker at dere tar med eget (rent) teppe/seng/bur og det fôret hunden bruker til daglig. Da slipper man en brå overgang til annet fôr og at hunden eventuelt skal bli dårlig i magen av dette. Fôret leveres i egnet boks med navn og fôrmengde per dag skrevet på. Ta gjerne med tyggebein/kong med leverpostei/vom og hundemat som de kan ha og kose seg med.

Oppholdet betales ved innlevering av hunden. Hentes hundene før avtalt tid betales det for opprinnelig avtalt pris. Dette på grunn av at det da kunne vært andre besøkende som er avvist på grunn av plassmangel. Dersom hunden leveres på morgen/formiddag og hentes på ettermiddag/kveld regnes dette som en dag.

Avbestilling: 

  • Dersom bestilt plass ikke benyttes, må avbestillingen skje innen 7 dager før levering. I motsatt fall betales 50% av prisen for bestillingsperioden.
  • For skolens ferier er avbestillingsfristen 20 dager.

Inn og utlevering av hundene skjer etter avtale.

NB! Husk at hundene må ha gyldig vaksinasjonsattest for opphold i kennelen. Denne MÅ fremvises ved ankomst.  Mattilsynets krav sier følgende: "Ved innsetting av hund må det legges frem attest fra veterinær der det fremgår at hunden er vaksinert mot valpesyke ikke mer enn 2 år før og ikke seinere enn 14 dager før den tas inn. Dette med bakgrunn i det økte smittepresset som er på steder der større antall dyr med ulik bakgrunn samles."

I tillegg ønsker vi at vaksine mot kennelhoste ikke er eldre enn ett år gammel. Forøvrig tar vi ikke i mot hunder med smittsomme sykdommer.

Alle hunder blir godt behandlet og stelt. Skulle det oppstå sykdom eller skader kontakter vi umiddelbart veterinær og i alvorlige tilfeller eier. Det koster ikke ekstra for vårt merarbeid, men selve veterinærkostnadene dekkes av hundens eier.

Ta kontakt for priser på kurs/privattimer.

SportySpike Hundetrening v/Elin Søisdal Gjeruldsen, Vigelandsveien 335, 4821 Rykene. Tlf: 482 13 236. E-post: elin@sportyspike.no. Org.nr.: 988 797 197