Trenings- og hundepensjonat

Ønsker du å ha en lydig hund? Synes du det er vanskelig å få trent hunden i hverdagen? Har du behov for å sette hunden på hundepensjonat, men ønsker at den skal bli mer aktivisert når den er der? Da kan du sette den hos oss og så kan vi ta treningen for deg. Om det er innkalling, gå pent i bånd, gå spor, komme tilbake med pinner/baller eller andre ting så trener vi det for deg.

Her hos oss like utenfor Arendal kan du sette fra deg hunden med god samvittighet. Mens du er på jobb eller koser deg på ferie blir hunden din trent og aktivisert på det du måtte ønske.

Vi tilbyr også vanlig hundepensjonat med oppstalling og lufting.

Alle hundene får egen inne og utegård. Lukene åpnes på dagtid slik at de får løpe inn og ut som de vil. 

Hver dag får hundene gode turer og bra med trening og aktivitet. Dersom det er noe spesielt du ønsker å trene hunden din på så er det bare å gi beskjed. Vi tilbyr det meste av trening og tilpasser treningen etter hver enkelt hund.

Vi er en liten kennel  som ønsker å gjøre oppholdet til en super opplevelse for hunden din når den er hos oss! Kvalitet fremfor kvantitet!

SportySpike Hundetrening v/Elin Søisdal Gjeruldsen, Vigelandsveien 335, 4821 Rykene. Tlf: 482 13 236. E-post: elin@sportyspike.no. Org.nr.: 988 797 197