Litt om meg

 

Jeg har vokst opp med hund og selv hatt hund nesten hele livet, men det er de siste 20 årene jeg har drevet aktivt med trening, konkurranser og kurs. Jeg har vært innom å trent og konkurrert i agility, bruks, redning, gjeting og ikke minst lydighet som er det aller gøyeste jeg holder på med.

I 2001 begynte jeg å holde kurs og har etter det drevet hundeskole, både Canis avdeling Sørlandet, Amokk hundeskole og nå SportySpike hundetrening. Der har jeg jevnlige kurser og privattimer, leier meg ut som instruktør til klubber og privatpersoner, og tar inn alt av forskjellige hunder i kennelen til trening når jeg har ledig tid. Jeg har i snitt 200 forskjellige hunder hvert år som jeg selv trener i alt fra jakt til hverdagslydighet og konkurranselydighet.

Noe av det jeg synes er viktigst når det gjelder hund, men også i livet generellt, er å hele tiden utvikle seg og tilegne seg mer kunnskap. Jeg elsker å gå kurs og lære nye ting så jeg har gått utallige kurs og privattimer for forskjellige dyktige instruktører i både inn og utland opp gjennom årene. Jeg går jevnlig kurser for å utvikle meg og holde meg oppdatert både som trener og instruktør.

Det jeg brenner mest for som instruktør er at alle hundeeiere skal ha et best mulig hundehold, og en trivelig og enkel hverdag med hundene sine.
Det skal være gøy å ha hund og når man legger inn litt trening i hundeholdet så blir det så mye bedre!

 

 

Det skal være gøy å trene hund!

Lek og moro

 

Er viktig for at treningen skal bli gøy for både hund og eier! 

Bare gjør det!

Få treningen til å bli en del av hverdagen så blir alt mye enklere! Dersom man tar med litt godbiter når man skal ut med hunden så får man lagt inn masse gode vaner på veien!

Det du gjør ofte blir du god på!

Gjentakelse og mange bra repetisjoner er viktig for å få hunden til å bli så flink som mulig. Trener du litt hver dag så kommer du langt! Uansett hva som er målet!

Det skal være gøy!

Gjør treningen enkel og gøy! Bestem deg for hva som er viktig for din hund og jobb med det. Klarer du å gjøre det gøy når du trener så har du mer lyst til å gjøre det ofte!

Bare gjør det!